It's beginning to look a lot like...

craciun

E perioada în care ar trebui să nu mai alergăm de colo, colo, ci, în schimb, să ne facem macar un pic de timp pentru noi. Timp de relaxare, timp pentru a reflecta, timp pentru a ne delecta cu carți sau filme, timp alături de cei dragi și timp dedicat pasiunilor noastre. Știm că e ușor de zis dar greu de făcut, așa că venim în întâmpinarea ta cu o serie de recomandari și articole numai bune de savurat lângă o cafea, ciocolată caldă sau un ceai aromat de Crăciun. 

Recomandări de filme cu și despre fotografie

Nouă ne plac mult și filmele. Putem învăța atâtea și atâtea despre imagine urmărind filme. Dacă sunt filme despre fotografie sau despre fotografi, cu atât mai bine. În cazul în care te-ai plictisit de lista de vizionare de pe Netflix sau vrei măcar să iei o pauză și să urmărești sau poate chiar să revezi ceva, noi am alcătuit o listă de filme cu și despre fotografie, plus câteva sugestii care nu au direct legătură cu domeniul, dar ar putea rezulta o super fotografie din film aproape oriunde ai pune stop cadru.

3 tipuri de fotografii întâlnite iarna

Suntem foarte aproape de perioada aceea din an în care conturile noastre de pe reţelele de socializare vor fi bine garnisite cu zeci, sute, de imagini cu zăpadă. Copăcei acoperiţi cu “mantii albe”, peisaje “de poveste sau de basm”, căţeluşi “zburdând” prin omăt, şi alte asemenea lucruri comune. Fascinaţia noastră pentru iarnă este implacabilă, aşa că în rândurile de mai jos o să trecem în revistă împreună câteva idei despre fotografiile care se pot face în acest anotimp.

cadouri fotografi

Ești în pană de idei?

Sărbătorile se apropie cu pași repezi și, în cazul în care te gândești din timp la ce cadouri ai vrea să îți faci ție sau altor prieteni pasionați de fotografie, echipa CreativEdu are câteva sugestii. De la cărți, printuri și până la sesiuni de evaluare portofoliu sau cursuri.

Ce poate fi mai frumos decât să susții pasiunea prietenilor tăi sau de ce nu, propria pasiune?

ho ho ho!

Pregătit pentru Crăciun?

Days
Hours
Minutes
Seconds

Echipa CreativEdu îți urează Sărbători Fericite!