cadouri fotografi

Idei de cadouri de la CreativEdu si prieteni fotografi

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si, in cazul in care te gandesti din timp la ce cadouri ai vrea sa iti faci tie sau altor prieteni pasionati de fotografie, echipa CreativEdu are cateva sugestii.

O cartulie in care Cristina Gârleșteanu vorbeste despre fotografie, despre libertate, despre disciplina, despre sinceritate, despre ego. Sunt notiuni ce par a fi simplu de definit, dar greu de integrat, de transformat in acțiune, in fotografie. Este grea disciplina, este dureroasa vulnerabilitatea, este comod perfectionismul si mult prea mare egoul. Despre toate aceste si o serie de intrebari, ai in carte 10 eseuri/articole care cu siguranta sunt de interes pentru orice pasionat de fotografie si nu numai.

Click aici pentru mai multe detalii

De ce ti-ai face tie sau altora un astfel de cadou? Pentru ca descoperi cum se raporteaza altii la fotografiile tale. Pentru ca iti poate oferi intrebari la care nu te-ai gandit , dar si raspunsuri. Pentru ca iti poate da o directie. Pentru ca vei primi un feedback onest si argumentat. Pentru ca dincolo de like-uri, feedback-ul presupune cu totul altceva.

Fotografii disponbili pentru sesiuni de evaluare portofoliu/feedback pe imagini din cadrul CreativEdu, sunt:
Mirela Momanu
Cosmin Garlesteanu
Cristina Garlesteanu
Alexandru Ilea
Anca Cernoschi
Cristian Munteanu

Pana la finalul anului cei de la Go North au o reducere de 25% la toate tablourile din magazinul virtual. Au strans acolo cele mai bune imagini si cele care stiu sigur ca arata foarte bine pe perete. Preturile pentru arta nu sunt intotdeauna mici, dar cumparati, de la oameni pasionati si muncitori, imagini realizate dupa ani buni de experimente si eforturi constante. Imagini castigatoare la cele mai importante si mai longevive concursuri de fotografie de natura. Este o investitie pe termen foarte lung, tablourile vor sta cuminti pe perete zeci de ani, iar voi o sa va rupeti zilnic fractiuni din cotidian ca sa le aruncati, chiar si in treacat, o privire. Garantat o sa va faca ziua mai buna si-o sa va duca cu gandul la urmatoare destinatie de vizitat. Folositi codul NORD25 la checkout. Plata se face online, transportul este gratuit, sunt gata de agatat pe perete, le puteti returna daca nu va plac. Iar Dorin si Horia va raspund cu drag la orice intrebare.

Forward March
Beautiful Sunrise

„Forward March” a lui Cristian Bassa este a doua carte dintr-o serie de proiecte independente ce urmaresc traseul unor oameni care incearca sa-si construiasca prin propriile mijloace si puteri o viata mai buna in Romania. O carte-portret a unui destin pornit si derulat corect in viață, aparuta in acest an la Editura Omnia Photo, Bucuresti. Prima din serie a fost „Beautiful Sunrise” (2019).

Am scris un articol mai amplu despre carte AICI, insa pe scurt, reluam si aici.

Fata cu Leica” nu este o biografie, sau nu in sensul clasic al termenului, ci o excelenta carte de memorii, povestea Gerdei fiind creata cu ajutorul amintirilor detinute de trei personaje care au cunoscut-o: medicul Willy Chardack, ajuns acum in America, Ruth Cerf, singura ramasa in Franța, prietena ei cea mai buna si cea cu care a impartit o viață, si Georg Kuritzkes, activist si cumva prima dragoste a Gerdei, inca dinainte de a parasi de tot Germania. Acest fapt ne-o apropie mai tare de suflet si creeaza acea emotie destul de rar intalnita intr-o carte de memorii.

Ai si alte sugestii de cadouri pentru cititorii nostri? Lasa-ne un comentariu si, daca e un pont bun, vom adauga recomandarea in articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.