We Love To Help People Feel Great About Their Images

Cine suntem:

Cristina G├órle┼čteanu

A urmat Facultatea de Rela┼úii Interna┼úionale ┼či Studii Europene din cadrul Universit─â┼úii Babe┼č-Bolyai din Cluj-Napoca, ├«ns─â pasiunea pentru fotografie a f─âcut-o s─â se apropie tot mai mult de acest domeniu. De asemenea, coordoneaz─â activitatea de comunitate ┼či blogul F64, premiat de trei ori ├«n cadrul Webstock Awards la categoria bloguri de companie. A publicat fotografii ┼či articole ├«n revistele din Rom├ónia ┼či nu numai, tip─ârite sau doar online. A participat la numeroase expozi┼úii de grup, at├ót ├«n ┼úar─â, c├ót ┼či ├«n str─âin─âtate, cea mai recenta ├«n SUA (New York). Una dintre fotografiile sale de strad─â a fost pe lista extins─â de la Sony World Photography Awards 2018. Este membr─â Women Street Photographers ┼či are o imagine inclus─â ├«n cartea publicat─â ├«n martie 2021 de Prestel-USA.

Vezi portofoliul Cristinei AICI.

Cosmin G├órle┼čteanu

Cosmin a urmat Academia de Studii Economice ÔÇô Facultatea de Contabilitate, dar pasiunea pentru muzic─â l-a purtat c─âtre un alt tip de job, ├«n radio. ├Än prezent, lucreaz─â ca editor de ┼čtiri pentru o televiziune. Fotografia a fost mereu printre pasiunile sale, prim├ónd sentimentul de libertate pe care i-l d─â, ├«nainte de orice altceva. A participat la numeroase expozi┼úii de fotografie de grup, at├ót ├«n ┼úar─â, c├ót ┼či ├«n str─âinatate, ├«n cadrul diverselor festivaluri de fotografie, precum Photo Romania de la Cluj (expozi┼úia Street Visions), Bucharest Photo Week, Iwaya Community Art Festival (ICAF Lagos 2016). A fost publicat ├«n diverse reviste online rom├óne┼čti sau str─âine, cum ar fi Mondorama, Post Pravda Magazine etc. Finalist Miami Street Photography Festival, Bruxelles Street Photography Festival ┼či London Street Photography Festival.

Vezi portofoliul lui Cosmin AICI.

Mirela Momanu

Absolvent─â a Facult─â╚Ťii de Textile-Piel─ârie ╚Öi Management Industrial din Ia╚Öi, Mirela e dovada vie c─â o pasiune te poate ajuta s─â te reinventezi. ├Än materie de fotografie, a absolvit scoala RGB Photography ╚Öi ╚ścoala de Poetic─â Fotografic─â Francisc Mraz, plus cursul de formatori de la Euro Best Team.
Nestatornic─â ╚Öi mereu ├«n c─âutare de noi provoc─âri, Mirela este pre╚Öedinte al Asocia╚Ťiei Exposure ╚Öi membru fondator al festivalului interna╚Ťional de fotografie Bucharest Photo Week
Pasionat─â de fotografia de strad─â, face parte din echipa de membri fondatori ai grupului PhotoTeam, cu care a printat ╚Öi lansat un album de fotografie de strad─â. Mai mult, a construit o ├«ntreag─â comunitate ├«n jurul pasiunii sale: grupul interna╚Ťional de fotografie On SPOT, cu peste 8000 membri ce activeaz─â pe platforma Facebook.
A organizat numeroase expozi╚Ťii de fotografie ╚Öi a avut apari╚Ťii ├«n mai multe publica╚Ťii din afar─â ╚Öi din ╚Ťar─â, ob╚Ťin├ónd numeroase premii ╚Öi medalii ├«n cadrul diverselor Saloane de Fotografie.

Vezi portofoliul Mirelei AICI.

CONTACT:

contact@creativedu.ro

0723533091, 0722295737

Dacă ai întrebări despre  CreativEdu, sugestii sau vrei să ne propui o colaborare, nu ezita să ne contactezi la  coordonatele de mai sus sau pe social media.

Facebook CreativEdu

Instagram

YouTube