We Love To Help People Feel Great About Their Images

Cine suntem:

Cristina Gârleşteanu

A urmat Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, însă pasiunea pentru fotografie a făcut-o să se apropie tot mai mult de acest domeniu. De asemenea, coordonează activitatea de comunitate şi blogul F64, premiat de trei ori în cadrul Webstock Awards la categoria bloguri de companie. A publicat fotografii şi articole în revistele din România şi nu numai, tipărite sau doar online. A participat la numeroase expoziţii de grup, atât în ţară, cât şi în străinătate, cea mai recenta în SUA (New York). Una dintre fotografiile sale de stradă a fost pe lista extinsă de la Sony World Photography Awards 2018. Este membră Women Street Photographers şi are o imagine inclusă în cartea publicată în martie 2021 de Prestel-USA.

Vezi portofoliul Cristinei AICI.

Cosmin Gârleşteanu

Cosmin a urmat Academia de Studii Economice – Facultatea de Contabilitate, dar pasiunea pentru muzică l-a purtat către un alt tip de job, în radio. În prezent, lucrează ca editor de ştiri pentru o televiziune. Fotografia a fost mereu printre pasiunile sale, primând sentimentul de libertate pe care i-l dă, înainte de orice altceva. A participat la numeroase expoziţii de fotografie de grup, atât în ţară, cât şi în străinatate, în cadrul diverselor festivaluri de fotografie, precum Photo Romania de la Cluj (expoziţia Street Visions), Bucharest Photo Week, Iwaya Community Art Festival (ICAF Lagos 2016). A fost publicat în diverse reviste online româneşti sau străine, cum ar fi Mondorama, Post Pravda Magazine etc. Finalist Miami Street Photography Festival, Bruxelles Street Photography Festival şi London Street Photography Festival.

Vezi portofoliul lui Cosmin AICI.

Mirela Momanu

Absolventă a Facultății de Textile-Pielărie și Management Industrial din Iași, Mirela e dovada vie că o pasiune te poate ajuta să te reinventezi. În materie de fotografie, a absolvit scoala RGB Photography și Școala de Poetică Fotografică Francisc Mraz, plus cursul de formatori de la Euro Best Team.
Nestatornică și mereu în căutare de noi provocări, Mirela este președinte al Asociației Exposure și membru fondator al festivalului internațional de fotografie Bucharest Photo Week
Pasionată de fotografia de stradă, face parte din echipa de membri fondatori ai grupului PhotoTeam, cu care a printat și lansat un album de fotografie de stradă. Mai mult, a construit o întreagă comunitate în jurul pasiunii sale: grupul internațional de fotografie On SPOT, cu peste 8000 membri ce activează pe platforma Facebook.
A organizat numeroase expoziții de fotografie și a avut apariții în mai multe publicații din afară și din țară, obținând numeroase premii și medalii în cadrul diverselor Saloane de Fotografie.

Vezi portofoliul Mirelei AICI.

CONTACT:

contact@creativedu.ro

0723533091, 0722295737

Dacă ai întrebări despre  CreativEdu, sugestii sau vrei să ne propui o colaborare, nu ezita să ne contactezi la  coordonatele de mai sus sau pe social media.

Facebook CreativEdu

Instagram

YouTube